Kolmen piirin teatteri 2.8.2023

IRWIN ON KESÄN 2023 NÄYTTÄVIN SUOMALAINEN MUSIIKIN AIKAMATKA!


Musikaali IRWIN antaa äänen Antti Hammarbergille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta.

IRWIN on tarina ihmisyydestä ja ajattomuudesta. Seuraamme legendaarisen Hammarbergin elämäntarinaa uudesta näkökulmasta; hän oli rouhea taiteilija, mutta myös ystävä ja isä. Saamme nähdä Irwin-imagon takana myös herkän nuoren
säveltäjämiehen, joka halusi taiteellaan ilmentää kansan tunteita ajan virrassa.

IRWIN tuo tunnelmallisiin kesämaisemiin 70-luvun visuaalisuutta, kiehtovia tositarinoita suomalaisesta musiikkimaailmasta, tilannekomiikkaa sekä elämäniloa!

Lavalla tulemme näkemään valovoimaisia ammattinäyttelijöitä, räiskyvää retrotunnelmaa, upeita laulunumeroita sekä kauneimpia sovituksia kaikille tutuista suomalaisista hittikappaleista.

”Yksinhuoltajan ainoa poika. Aviomies ja kahden lapsen isä. Koko kansan taiteilija Antti Hammarberg, jonka ääntä ja lauluja olen kuunnellut aivan pienestä pojasta lähtien. Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan osasin jo ennen kouluikää. On ollut hyvin mielenkiintoista lähteä tutkimaan Antin elämää taiteilijaelämän ulkopuolelta. Empaattisuus on se kaiken ympärille muodostuva maailma. Maailma, joka on niin kaunis. Ja mikä säveltäjä, huh! Olemme hienolla matkalla kohti kesää 2023. ”

- Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen


LAVALLA mm. Joni Leponiemi, Ilkka Koivula, Ushma Olava, Leea Lepistö, Jannastiina Hakala, Jani Rasimus

Kapellimestari: Kalle Ruusukallio ja Ali Ahmaniemi

Livebändi

Koskettimet: Kalle Ruusukallio
Basso: Sami Ruusukallio
Kitara: Sampsa Rättäri
Rummut: Jimi Hautamäki

IRWIN ENSI-ILTA 15.6.2023